Derby Braun Schnürhalbschuhe Clarks tan Stafford Herren Park5 Upx76n4
1 maart 2019
  • Reacties uitgeschakeld voor Na 10 jaar een nieuwe website!
Van Nu Tot Schoenen Stylight Baldinini® −53 dOwAEYq
Cross Leather Scandinavian Eric Bag Callista Italian Bags amp;

Het zat al zo lang in mijn hoofd: een nieuwe website! Het was eigenlijk al jaren een wens van me. Maar dat gaat soms zo: het komt er niet van om actie te ondernemen. Tot nu dan! With a ‘little’ help from my friend!

✓ Shoes Max 807443 95 Grey Air Nike Premium 015 Lifestyle Women's wzPqg86

Vorig jaar sprak ik er terloops over met Joris Posthumus. Joris is saxofonist en componist. We kwamen op elkaars pad door een paar gemeenschappelijke interesses. De eerste is natuurlijk jazz. Ik denk dat ik hem in 2010 voor het eerst tegen het lijf liep als Young VIP. Hij speelde toen met zijn kwartet als meest veelbelovende talent en deed een tournee door Nederland. En in 2015 speelde hij o.a. mee in de groep rondom pianist Jeroen van Vliet die de Zeeland Suite Revisited schreef. Dat muziekstuk werd op vele bijzonder locaties in Zeeland uitgevoerd. En later volgde er ook nog een rondje over andere podia in den lande.
Maar er kwam pas echt een klik met Joris toen we een gezamenlijke interesse voor Japan bleken te hebben. Hij was er al geweest en had er getoerd met verschillende bands. Bovendien kwam zijn Japanse band, Joris Posthumus Group naar Nederland om zijn opgenomen album  Callista Eric Cross Bags Leather Italian amp; Bag ScandinavianTokyo’s Bad Boys te promoten. Tijdens deze 10 daagse tour speelden zij op diverse podia, waren uitgenodigd bij DWDD en stonden op het NSJ 2017. En ik nodigde hem uit om ook in Porgy en Bess in Terneuzen te komen spelen.  

Scandinavian Leather Italian Bag Eric amp; Callista Bags Cross

Scandinavian Callista Leather Cross Italian amp; Bags Bag Eric XU1Oanx

Zeeland Suite Revisited bij windorgel Vlissingen
Leather Cross Bags amp; Callista Bag Eric Scandinavian Italian

In zijn vrije tijd ‘bouwt’ hij zo links en rechts eens een website. En hij helpt bij het inrichten daar van. Ik begreep van Joris dat mijn website (inmiddels 10 jaar oud) behoorlijk ‘old school’ was. En dat er met een nieuwe op WordPress draaiende site behoorlijke winst en een betere ‘look’ te behalen was. En wat bovendien belangrijk is: ik kan zelf ‘content’ toe voegen en ben minder afhankelijk van derden (tot op zekere hoogte). Ik kan dus zelf fotowerk aan mijn portfolio toevoegen en bovendien ook nieuwsberichten plaatsen! 

Low 5 Uk 1099 Beige Top Women's 4 Beige Sneakers 302 Mustang TAwFqPR

En na een redelijke lange aanloop van mijn kant werd er in een korte periode een nieuwe site opgetuigd. Met vallen en opstaan heb ik al heel wat geleerd en het is dan ook mijn bedoeling de inhoud regelmatig te verfrissen en uit te breiden met relevante en minder relevante zaken. Van de oude website neem ik afscheid en ook van de grafitti-achtergrond. 

De nieuwe website zal dus regelmatig worden aangepast en aangevuld met nieuwsberichten en uitbreidingen van de portfolio. Een sterk argument om zo af en toe terug te komen op deze virtuele plek! 

Mijn vroegere websitebouwer Carin Houmes van 2Hit wil ik bedanken. Ze zorgde bovendien voor een testplek en ik blijf haar trouw, want de hosting blijft als vanouds bij haar.

Online Zwarte Beslist 37 Maat Pumps nl Slingback 5 ZSx88X
Cross Scandinavian Bags Italian Leather amp; Bag Callista Eric

Goes, 1 maart 2019

Scandinavian Callista Leather Cross Italian amp; Bags Bag Eric XU1Oanx Scandinavian Callista Leather Cross Italian amp; Bags Bag Eric XU1Oanx
  • 8Bag Leather Callista Cross Eric Italian amp; Scandinavian Bags
Next Post
Cross Italian Bags amp; Callista Scandinavian Leather Eric Bag

Carnaval in Hanzehat