D'Apertutto
apestaart
home

 

 

 

Ani Avramova voltooide haar pianostudie aan het Bulgaars Staatsconservatorium te Sofia alvorens in 1999 het diploma Uitvoerend Musicus te behalen aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar zij speciaal onderricht zocht en kreeg van Geoffrey Madge.

Zij treedt in Nederland regelmatig op met zowel klassieke als hedendaags repertoire. Zij is een graag gehoorde gaste op podia in Bulgarije en in Italië, waar zij vele prijzen op concoursen won, maar ook in Frankrijk en de Verenigde Staten.
Met fluitiste Jacqueline van der Zwan won zij in oktober 2000 de hoofdprijs op het Concorso Internazionale di Musica Contemporanea in Subiaco te Italië. Door dit succes gestimuleerd vormen zij sindsdien een vast duo dat zich noemt naar de plaats van hun eerste grote internationale succes: het Duo Subiaco

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

duo subiaco

 

RaRaRa…
is een klassiek concert plaats speciaal voor kinderen. Als je goed luistert hoor je hoe muziek je betovert, je meeneemt naar verre landen, je laat vliegen, je boos maar ook verliefd laat worden. Of je nu jong of oud bent, muziek prikkelt de fantasie. In het kinderconcert ‘RaRaRa…’ laten Jacqueline van der Zwan, Ani Avramova en Izhar Elias (winnaar van de prestigieuze Nederlandse Muziekprijs in 2011) deze magie horen.
Groep 4-5

 

 

 


RaRaRa...
ook in uw theater, concertzaal
of op school ?
Voor inlichtingen,
verkoop en boekingen:

+31(0)6-40209578

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vertellen

 

Vertolken

 

info en boekingen:

Fransje Sydzes